Купете еден од моделите на Galaxy Z Flip4, Z Fold4, S22, S22+ или S22 Ultra и како подарок добијте Galaxy Watch 5 (44mm во црна боја или 40mm розово-златна) или слушалки Galaxy Buds2 во црна боја.

Подарокот Galaxy Watch 5 го добивате со моделите Galaxy Z Flip4 и Z Fold4, а подарокот Galaxy Buds2 го добивате со купување на моделите од серијата S22.

Промоцијата трае од 12.09.2022 до 16.10.2022 година или до истек на залихите.

По купување на еден од моделите на Galaxy за кои важи промоцијата, задолжително треба да го регистрирате купениот уред на официјалната веб-страница на Samsung на следниот линк, најдоцна до 30.10.2022. Податоците при регистрација се потребни за да го добиете подарокот Galaxy Watch 5 или Galaxy Buds2, кој дополнително ќе биде испорачан на Вашата домашна адреса до 15.12.2022.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.

Samsung

Galaxy S22 5G

Samsung

Galaxy S22+ 5G

Samsung

Galaxy S22 Ultra 5G

Samsung

Galaxy Z Fold4 5G

Samsung

Galaxy Z Flip4 5G