Oдберете Galaxy A53 5G и добијте подарок Galaxy Buds Live Mystic Black.

Промоцијата трае од 01.04. до 30.04.2022 година или до истек на залихите.

По купување на уредот Galaxy A53 5G за кој важи промоцијата, задолжително треба да го регистрирате на официјалната веб-страница на Samsung на следниот линк, најдоцна до 15.05.2022. Податоците кои ќе ги внесете при регистрацијата, се потребни за да Ви биде испорачан подарокот Galaxy Buds Live Mystic Black на Вашата домашна адреса, најдоцна до 30.06.2022.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.