Нарачајте пред сите и добивате подарок!

Нарачај пред сите
Купете Galaxy Note20 Ultra

Добивате Galaxy Buds Live безжични слушалки во мистично бронзена боја

или
Купете Galaxy Note20

Добивате Galaxy Buds+ безжични слушалки во бела боја

Веднаш по светската премиера, нарачајте пред сите еден од најновите смартфони Samsung Galaxy Note20 со подарок Galaxy Buds+ (подарокот е во бела боја) или Samsung Galaxy Note20 Ultra со подарок Galaxy Buds Live (подарокот е во бронзена боја).

Резервацијата можете да ја направите со потпишување договор за продажба на телефон со одложен рок на испорака и аванс од 2.999 ден. онлајн или во кој било А1 центар.

Резервирајте го својот Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra до 20.8.2020, потоа регистрирајте се на samsung.com/mk најдоцна до 13.9.2020 и добијте подарок Galaxy Buds Live или Galaxy Buds+ безжични слушалки, кои дополнително ќе бидат испорачани на Вашата домашна адресa!

Резервираниот телефон можете да го подигнете по целосно плаќање на износот почнувајќи од 21.8.2020.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.

 • 6.7" Super AMOLED Plus екран
 • 8-јадрен процесор
 • 10MP предна камера
 • 12MP + 12MP + 64MP задна камера
 • 256GB меморија
 • 8GB RAM меморија
 • 6.9" Dynamic AMOLED 2X екран
 • 8-јадрен процесор
 • 10MP предна камера
 • 108MP + 12MP + 12MP задна камера
 • 2568GB меморија
 • 8GB RAM меморија