Нарачајте веднаш еден од најновите смартфони од серијата Galaxy Z5: Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 512 и Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512 и добијте модел со двојно поголем капацитет на меморијата по цената на основната варијанта. Во согласност со Правилата за претпродажба објавени на следниот линк.

Моделите се достапни во продажните места на А1.

Акцијата трае од 03.08.2023, до 10.08.2023 до 23:59.

Learn more here.

 

Samsung Galaxy
Z Fold 5 5G 512
Основна цена: 114.999 ден.
Нарачај
Samsung Galaxy
Z Flip 5 5G 512
Основна цена: 72.999 ден.
Нарачај

 Нарачајте веднаш еден од најновите паметни часовници од серијата Galaxy: Galaxy Watch 6 40mm BT, Galaxy Watch 6 44mm BT, Galaxy Watch 6 Classic 43mm BT или Galaxy Watch 6 Classic 47mm BT и добијте подарок Galaxy Buds 2 (услов да се добие подарокот Buds2 е успешна регистрација на линкот, најдоцна до 04.09.2023, во согласност со Правилата за претпродажба објавени на следниот линк.

Моделите се достапни во продажните места на А1.

Акцијата трае од 03.08.2023, до 10.08.2023 до 23:59.

Дознајте повеќе овде.

 

Samsung Galaxy
Watch6 40mm BT
Основна цена: 18.299 ден.
Нарачај
Samsung Galaxy
Watch6 44mm BT
Основна цена: 20.299 ден.
Нарачај
Samsung Galaxy
Watch6 Classic 43mm BT
Основна цена: 24.299 ден.
Нарачај
Samsung Galaxy
Watch6 Classic 47mm BT
Основна цена: 26.299 ден.
Нарачај