Нарачајте пред сите

и добијте подарок Galaxy Buds Live & Smart Tag или Galaxy Buds Pro & Smart Tag

Нарачај пред сите

Веднаш по светската премиера, нарачајте пред сите еден од најновите смартфони Samsung Galaxy S21/S21+ со подарок Galaxy Buds Live & Smart Tag или Samsung Galaxy S21 Ultra со подарок Galaxy Buds Pro & Smart Tag.

Резервацијата можете да ја направите со потпишување договор за продажба на телефон со одложен рок на испорака и аванс од 2.999 ден. онлајн или во кој било А1 центар.

Резервирајте го својот Samsung Galaxy S21/S21+/S21 Ultra до 28.01.2021, потоа регистрирајте се на www.samsung.com/mk/ најдоцна до 21.02.2021 и добијте подарок Galaxy Buds Live & Smart Tag или Galaxy Buds Pro & Smart Tag, кои дополнително ќе бидат испорачани на Вашата домашна адресa!

Испорака на подароците ќе се врши од 15.02.2021 до 15.03.2021. Резервираниот телефон можете да го подигнете по целосно плаќање на износот почнувајќи од 29.01.2021.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар 077 1234.

 • 6.8" Dynamic AMOLED 2X, Quad HD+ екран
 • 8-јадрен процесор
 • 40MP предна камера
 • QUAD: 108MP + 10MP + 12MP + 10MP задна камера
 • 128GB меморија
 • 12GB RAM меморија
Цена
74.999 ден. Нарачај пред сите
 • 6.7" Dynamic AMOLED 2X, FHD+ екран
 • 8-јадрен процесор
 • 10MP предна камера + VGA
 • 12MP + 64MP + 12MP задна камера
 • 128GB меморија
 • 12GB RAM меморија
Цена
62.999 ден. Нарачај пред сите
 • 6.2" Dynamic AMOLED 2X, FHD+ екран
 • 8-јадрен процесор
 • 10MP предна камера
 • 12MP + 64MP + 12MP задна камера
 • 128GB меморија
 • 8GB RAM меморија
Цена
50.999 ден. Нарачај пред сите