a1 prepaid promo banner, girl standing on hands

Роденденско изненадување преку Мојот А1

за сите мобилни корисници на А1

По повод третиот роденден на А1, сите постпејд и припјед мобилни корисници ги изненадуваме со подарок, преку апликацијата Мојот А1! Симнете ја или ажурирајте ја апликацијата Мојот А1 и добијте го Вашиот подарок. Подарокот се доделува по случаен избор и може да биде еден од следните пакети:

  • А1 Net Protect
  • A1 Xplore Music by Deezer
  • 50GB национален интернет
  • 5GB национален интернет
  • HBO Max ТВ пакет
  • Gley ТВ пакет

Секој од подароците има валидност од 30 дена. За деталните правила за учество кликнете овде.

За повеќе информации јавете се во Kонтакт центар на 077 1234.