Уживај во еко-возење

Eлектричен тротинет на рати

Со A1 Kомбо возењето низ градот е забавно и еко!

Избери A1 Combo Neo 4M со две A1 Neo M линии и добиј електричен тротинет Xiaomi Mi за само 619 денари месечно.

Електричниот тротинет е едноставно и брзо превозно средство, кое лесно се управува низ градските улички, а воедно не го загадува воздухот и животната околина.

Mi Electric Scooter M365i е:

  • лесен и едноставен за употреба
  • има батерија што трае до 30 км возење со едно полнење
  • има систем на двојно кочење
  • лесно се склопува и е пренослив

Понудата важи за нов или за обновен договор склучен на 24 месеци за тарифите A1 Combo Neo 4M или A1 Combo Lite Neo 4M, со вклучени две A1 Neo M мобилни линии.

Електричниот тротинет може да се купи во комбинација со други тарифни модели.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.

Количините се ограничени