Нарачајте го пред сите најновиот смартфон Huawei Nova 9 и добијте HUAWEI FreeBuds 4 во Silver Frost боја.

Резервацијата можете да ја направите со потпишување договор за продажба на телефон со одложен рок на испорака и аванс од 2.999 ден. онлајн или во кој било А1 центар.

Резервирајте го својот Huawei Nova 9 до 31.10.2021.

Слушалките Huawei FreeBuds 4 ќе Ви бидат доставени во комплет со смартфонот.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.

Количините се ограничени.Карактеристики
  • Дисплеј 6.57-inch заоблен екран 120Hz екран
  • Меморија: 8GB RAM + 128GB
  • 50+8+2+2MP задна, 32MP Предна камера

Цена
29.999 ден. Нарачајте пред сите