Корисничка поддршка

Телефонот што сакам да го купам не е достапен онлајн, како може да продолжам со нарачката?

Доколку телефонот што сакате да го купите не е достапен онлајн, со избор на копчето „Информирај се“ може да оставите Ваши податоци за контакт, со кои A1 продажниот агент ќе може да Ве контактира штом уредот ќе биде повторно достапен онлајн.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања