Корисничка поддршка

Како да ја активирам/деактивирам услугата интернет во роаминг?

Роаминг интернет е основна опција што е активна/вклучена при активирање на претплатничкиот број. Активација и деактивација на услугата „интернет во роаминг“, се прави преку апликацијата „Мојот А1“. За целосна заштита од трошоци, можете да активирате пакет за мобилен интернет во роаминг, со кој имате целосна заштита од несакани трошоци, а притоа и да имате едно поинакво искуство каде што сите информации ги имате на Вашиот смартфон исто како да сте дома. 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања