Корисничка поддршка

Како ми се наплаќа користење интернет во странство?

Цените на интернет-сообраќајот реализиран во странство се дефинирани и можете да ги погледнете на следниот линк: https://www.A1.mk/postpejd/roaming

За целосна заштита од трошоци, можете да активирате пакет за мобилен интернет во роаминг, со кој имате целосна заштита од несакани трошоци, а притоа и да имате едно поинакво искуство каде што сите информации ги имате на Вашиот смартфон исто како да сте дома. Дополнително, доколку не сакате да користите мобилен интернет во роаминг, можете да активирате „Забрана за користење интернет во роаминг“ преку апликацијата „Мојот А1“ (мобилна апликација).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања