Корисничка поддршка

Како да склучам претплатнички договор за фиксни услуги?

Доколку сакате да активирате пакет со фиксни услуги, можете да аплицирате онлајн преку:

  • нашиот „E-Shop“ на следниот линк: www.A1.mk/e-shop или преку
  • нашиот „A1 Live Shop“: www.A1.mk/liveshop каде што преку виртуелната продавница можете да разговарате со нашите продажни агенти во живо, каде и да сте, и да добиете детални информации за сите наши производи и услуги.

По Вашето аплицирање, ќе биде направена проверка за техничката можност за инсталација на пакетот со услуги на бараната адреса. Активацијата ќе биде реализирана само доколку се утврди дека на бараната адреса има техничка можност за инсталација на опремата. Доколку постои техничка можност, ќе биде склучен претплатничкиот договор.

Договор можете да склучите и во најблиското А1 продажно место, со приложување документ за лична идентификација (лична карта или пасош).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања