Корисничка поддршка

Каде можe да направам проверка на моите сметки?

Проверка на сметките може да направите со најава на „Мојот А1“ (мобилна верзија или веб-портал) во делот „Сметки“ каде што имате целосен преглед на издадените сметки од последните 12 месеци, како и детален преглед (повици и настани) на сметките издадени во последните 5 месеци.

 

Погледнете го видео туторијалот, кој ќе Ви помогне како онлајн да ја следите Вашата сметка:

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања