Корисничка поддршка

Како да ја активирам/деактивирам услугата интернет во роаминг?

Роаминг интернет е основна опција којашто е активна/вклучена при активирање на претплатничкиот број. Активација и деактивација на услугата „интернет во роаминг” се прави преку апликацијата Мојот А1. За целосна заштита од трошоци можете да активирате пакет за мобилен интернет во роаминг со којшто имате целосна заштита од несакани трошоци, а притоа и да имате едно поинакво искуство каде сите информации ги имате на вашиот смартфон исто како да сте дома.  

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања