Корисничка поддршка

Дали мора да го регистрирам бројот на мое име?

Да, корисникот на СИМ-картичката треба да соодветствува со личните податоци на коишто е регистрирана картичката.

Припејд регистрација може да се направи преку веб страната на A1 преку следниов линк:www.a1.mk/pripejd/registracija или во било кој А1 продажен салон.

Припејд регистрација на број може да се направи и преку СМС со испраќање на порака “REG”, кон бројот 140 150 и следење на инструкциите.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања