Корисничка поддршка

Имам DVB-T (boom) ресивер и добивам порака “Поради отсуство на права, одбиен е пристапот во програмата”.

Потребно е да проверите дали картичката е правилно вметната во ресиверот (електронскиот/златен чип да гледа нагоре) и извадете ја и вметнете ја одново во ресиверот. По повторно вметнување на картичката Ве молиме да го оставите уредот вклучен на канал со оваа нотификација во наредните десетина минути.


Во случај на понатамошни тешкотии односно ако и понатаму не се појави прием на сигналот Ве молиме јавете се во А1 Контакт центарот на бројот 077 1234.
 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања