Корисничка поддршка

Дали можам да го подмирам мојот долг по отворени сметки на рати?

За да го подмирите Вашиот долг на рати потребно е да појдете во најблискиот А1 продажен салон за да пополните писмено барање за плаќање на рати.

Во најкус можен рок ќе добиете одговор на барањето преку СМС порака на Вашиот контакт број.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања