a1 prepaid promo banner, girl standing on hands

Подарок за нови искуства

за сите А1 корисници


Почувствувајте ја возбудата на слатките изненадувања кои носат големи насмевки! Уживајте во убавите искуства со подароците кои ги подготвивме за сите наши корисници.

Симнете ја или ажурирајте ја апликацијата Мојот А1 и одберете го Вашиот подарок.

Подарок за постпејд и припејд мобилни корисници:

  • 15GB мобилен интернет
  • Интернет пакет - ноќна опција
  • 500МB интернет во роаминг

Подарок за корисници на фиксни услуги - интернет, телевизија, фиксна линија:

  • 50GB интернет
  • 100 национални минути
  • 50 меѓународни минути
  • HBO ТВ пакет
  • HBO Lite ТВ пакет
  • Pink ТВ пакет
  • Pink Lite ТВ пакет

Доколку веќе ја имате апликацијата Мојот А1, ажурирајте ја и одберете го Вашиот подарок.

Правила за учество

За повеќе информации јавете се во Kонтакт центар на 077 1234.