Новогодишно изненадување

PlayStation 4 со A1 Combo

Направете ја оваа година поубава, изберете А1 Combo пакет со интернет за дома, мобилни линии и телевизија и заштедете. Сите А1 Combo пакети вклучуваат и бесплатна фиксна линија. Дополнително, со А1 Combo добивате попуст за нов уред по Ваш избор.

А1 Combo Ви овозможува флексибилност. Одберете еден од препорачаните А1 Combo пакети или креирате го сами својот пакет според Вашите потреби на следниот линк: Направете А1 Combo пакет.

Препорачана тарифа

А1 Combo M

Неограничен интернет
  • до 50/3 Mbps
Интерактивна телевизија
Бесплатна фиксна линија
1.199
ден./месечно
2 мобилни линии A1 Neon+
A1 Xplore TV M бесплатно
2.597
ден./месечно

SONY

Playstation 4 500GB

Дополнително, со A1 Combo можете да одберете SONY Playstation 4 SLIM 500GB HDD за 0 денари.

Нарачај

Важи за склучување нов или за обнова на договор на 24 месеци на A1 Net M + TV M со две мобилни линии A1 Neon+. Понудата е достапна за нарачка преку нашата виртуелна продавница А1 Live Shop. Количините се ограничени.

Понудата со наведени интернет-брзини и број на ТВ-канали е достапна на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.