Нарачајте онлајн A1 Duo SIM пакет со промотивно намалена цена од само 199 денари и добијте две припејд SIM-картички, секоја со вклучени 10GB интернет, кои можат да се користат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичките.

Понудата е достапна само со онлајн нарачка тука или преку А1 Live Shop и SIM-картичките ќе Ви бидат бесплатно доставени на Вашата адреса.

Дополнително, двете SIM-картички вклучуваат и:

  • Неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата
  • 50 денари кредит што можете да го користите по Ваш избор

Понудата е промотивна и важи ограничен временски период.

За повеќе информации јавете се во Контакт центар на 077 1234.