„Отвораме ново поглавје за Vip во Македонија“ вели Томас Арнолднер во интервјуто за ТВ Сител

Проследете дел од интервјуто на Томас Арнолднер, Главен Извршен Диркетор на А1 Телеком Австрија групацијата.

Целосното интервју ќе биде емитувано во Сабота, 06.04.2019 во централните вести на Сител телевизија.