За нови искуства

со А1 Постпејд

Убав збор, пријатно изненадување, тазе кафе - се мали гестови што многу значат. Направете убав гест и разубавете ги празниците.

5G

Изберете А1 Постпејд со неограничен интернет и доживејте нови искуства преку 5G мрежа.

Одберете телефон од најдобрата празнична понуда

  • Понудата важи ограничен временски период за склучување нов или за обнова на договор на 24 месеци на А1 Nova M.
  • Количините на уреди се ограничени.
  • Заради заштита од злоупотреба, за тарифните модели кои вклучуваат неограничен интернет важи политика на фер користење од 150 GB/месечно.
  • За целосен преглед на останатите уреди кликнете овде.
"Održivo poslovanje jedan je od najvažnijih ciljeva poslovanja za svaku kompaniju. Kako bi u tome bili što uspješniji A1 Hrvatska nudi proizvode i usluge koje olakšavaju upravljanje održivim poslovanjem i brigu o okolišu."

Pametni parking

"Porastom broja vozila stvaraju se gužve na javnim parkiralištima i traženje slobodnog park ..."

"Više informacija"