Најдобрите празници досега

со A1 Постпејд

Започнете ја најубавата новогодишна приказна и овие празници направете ги најдобри досега! Сега, со А1 Постпејд во тарифата A1 Neo M, доколку го активирате дополнителниот интернет пакет преку апликацијата Мојот А1, добивате вкупно 20GB мобилен интернет, секој месец!

A1 Neo M

A1 Net Sef

до 50GB

10GB

20GB

национален интернет
Неограничени
минути и SMS
799
ден./мес.

Motorola One Macro и Motorola E6 Plus

Плус, подгответе се за двојно повеќе забава со 2 смартфони по цена од 1!
Само сега, можете да добиете Motorola One Macro и Motorola E6 Plus, за само 399 ден./месечно.

Активирај

Дополнителни 10GB интернет

За да добиете дополнителни 10GB интернет, симнете ја апликацијата Мојот А1 и сами активирајте го дополнителниот пакет кој потоа може да го користите секој месец.

Доколку веќе сте корисник на Постпејд мобилна линија и во промотивниот период активирате дополнителна A1 Neo линија, ќе добиете и дополнителни 1.000 денари попуст за нов телефон. Дополнителниот попуст за нов телефон важи за физички лица, кои ќе склучат нов договор на 24 месеци, а чија постојна мобилна линија е со најмалку 3 месеци до истек на договорот.

Понудата важи ограничен временски период, со избор на A1 Neo М тарифа со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци и активирана електронска сметка. Месечната цена на пакетот од Motorola One Macro и Motorola E6 Plus мобилни телефони важи со склучување на посебен договор за плаќање на 24 рати. Количините се ограничени.

Еднократниот надоместок, за активација на тарифен модел, изнесува 59 денари по линија. Неограничените минути и СМС-пораките, важат кон сите национални мрежи. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB.

По искористувањето на вклучениот интернет во тарифниот модел и А1 Net Sef, продолжувате да користите интернет, бесплатно, но со намалена брзина.

Што е A1 Net Sef?

A1 Net Sef e Ваш личен сеф за интернет, каде што ќе Ви биде сочуван неискористениот месечен, национален интернет од Вашата тарифа и ќе можете да го користите кога и да Ви треба.

Зачуваниот интернет во А1 Net Sef, започнувате да го користите, од моментот кога ќе го потрошите интернетот, вклучен во претплатата.

Преку апликацијата Мојот А1, можете, постојано, да следите колку интернет имате потрошено од вклучениот интернет во Вашата тарифа и колку сте зачувале во Вашиот А1 Net Sef.

Мобилна апликација Мојот А1

за брз, лесен и прегледен увид во Вашите кориснички сметки.

Дознај повеќе