Добитници на Наградната игра „Надополни и играј за iPhone SE (2020)"

Наградната игра „Надополни и играј за iPhone SE 20” организирана од А1 Македонија беше успешно реализирана во периодот од 06.07.2020 до 13.09.2020 година и беа извлечени 20 добитници на iPhone SE (2020).

Наградната игра траеше 10 (десет) недели, а извлекувањата се организираа еднаш неделно, секоја среда, почнувајќи од 15.07.2020 година. Во извлекувањата учествуваа сите полнолетни А1 Припејд корисници кои извршиле надополнување на кредит на својата сметка во претходниот неделен циклус, освен вработените во А1 Македонија и нивните семејства.

Добитниците од наградната игра се објавени во Табелата подолу:

Циклус Извлекување Право на учество
I 15.07.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 6.7.2020 - 12.7.2020 година
Добитници од извлекувањето на 15.07.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 77 623 367 
389 77 611 140 
II 22.7.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 13.7.2020 - 19.7.2020 година
Добитници од извлекувањето на 22.07.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 75 882 000 
389 77 622 661
III 29.7.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 20.7.2020 - 26.7.2020 година
Добитници од извлекувањето на 29.07.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 77 565 431  
389 76 580 204
IV 5.8.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 27.7.2020 - 2.8.2020 година
Добитници од извлекувањето на 05.08.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 77 769 221 
389 75 527 218 
V 12.8.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 3.8.2020 - 9.8.2020 година
Добитници од извлекувањето на 12.08.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 75 969 769 
389 78 675 507 
VI 19.8.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 10.8.2020 - 16.8.2020 година
Добитници од извлекувањето на 19.08.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 76 563 997  
389 76 737 522 
VII 26.8.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 17.8.2020 - 23.8.2020 година
Добитници од извлекувањето на 26.08.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 75 950 665
389 78 975 427
VIII 2.9.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 24.8.2020 до - 30.8.2020 година
Добитници од извлекувањето на 02.09.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 78 533 514 
389 77 764 433
IX 9.9.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 31.8.2020 - 6.9.2020 година
Добитници од извлекувањето на 09.09.2020 се корисниците со телефонските броеви: 389 75 931 105
389 75 863 387
X 16.9.2020 Сите корисници што ќе направат надополнување во неделниот циклус 7.9.2020 - 13.9.2020 година
Добитници од извлекувањето на 16.09.2020 се корисниците со телефонските броеви 389 75 570 855 
389 77 901 270

 

За повеќе информации јавете се во Контакт Центарот на 077 1234 и погледнете ги Официјалните Правила на Наградната игра.