За безгрижно лето

смарт-часовник за деца

за 0 денари!

MyKi е детски смарт-часовник од новата генерација, кој е одлична забава за Вашето дете, но и сигурност за Вас како родител!


Со MyKi Вие сте секогаш во тек со движењето и локацијата на Вашето дете, со помош на вградениот GPS уред. MyKi има и вградена SIM картичка што Ви овозможува да зборувате со детето кога и да посакате. MyKi е лесен и практичен, а за сите ситуации тука е SOS копчето на часовникот со кое детето Ве повикува на Вашиот телефон.

Смарт-часовникот е достапен промотивно по цена од 0 денари во сите продажни места или со онлајн нарачка, со договор склучен на 24 месеци и месечна претплата од 399 денари за тарифата A1 MyKi.

Доколку тарифата A1 MyKi ја вклучите во A1 Комбо 4 пакет, ќе добиете попуст од 100 денари на месечната претплата за тарифата A1 MyKi.

Тарифниот модел A1 MyKi вклучува 500 минути кон A1, 50 минути кон други национални мрежи, 50 SMS кон сите мрежи и 250MB вклучен интернет за користење на смарт-часовникот.

A1 MyKi

250MB

интернет за користење на смарт-часовникот
500 минути
кон A1
50 минути
кон други национални мрежи
50 SMS
кон сите мрежи
399
ден./месечно

Локација

Со MyKi секогаш знаете каде е Вашето дете, можете да го следите движењето на детето на Вашиот мобилен телефон, преку апликацијата MyKi Watch

Повици

Можете да дефинирате до 10 броеви со кои детето ќе комуницира преку часовникот. Со MyKi Вашето дете е заштитено од несакани повици, бидејќи часовникот овозможува појдовни и дојдовни повици само со претходно дозволени броеви.

SOS копче за брзо повикување

Само со притискање на SOS копчето, Вашето дете ќе може да Ви се јави и автоматски ќе Ви бидат испратени координатите на неговата локација.

Гласовни пораки

Можете да примате и да испраќате гласовни пораки од и до Вашето дете.

Сензор за допир/близина

Благодарение на вградениот сензор, Вие ќе знаете дали Вашето дете во моментот го носи часовникот и ќе бидете информирани доколку часовникот е тргнат од раката.

Повеќе информации за функциите на смарт-часовникот можете да најдете на веб-страницата за MyKi www.myki.watch.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.