Новости

Бренд материјали

Преземи лого:

за принт за веб

Менаџмент тим

Јиржи Дворјанчански

Главен извршен директор

преземи фото преземи био

Мислав Галер

Извршен директор

преземи фото преземи био

Јоханес Кандера

Главен финансиски директор

преземи фото преземи био

Ивана Марковиќ

Главен директор на одделот за приватни корисници

преземи фото преземи био

Томислав Макар

Главен директор за техника

преземи фото преземи био

Иван Скендер

Главен директор за Бизнис Трансформација

преземи фото преземи био

Биди во тек со промените кои ги носи А1