Xplore TV - Телевизија каде и да сте

Со A1 Xplore TV гледајте ги Вашите омилени телевизиски содржини каде и да сте! Сега можете лесно и едноставно да гледате сè што Ве интересира на ТВ, директно на Вашиот мобилен, таблет или компјутер. Сè што треба да направите, е да се регистрирате на www.A1xploretv.mk и да ја преземете апликацијата достапна за Android или iOS.

Со новиот пакет A1 Xplore TV S за 0 мкд месечно имате можност да гледате засекогаш бесплатно 15 ТВ- канали меѓу кои и атрактивни музички, филмски и спортски содржини.

За уште поголема забава и поголем број на ТВ канали активирајте и пробајте го пакетот A1 Xplore TV М бесплатно во првиот месец и уживајте во Вашите омилени ТВ-содржини каде и да сте. Активирајте го пакетот и добијте:

  • 40 ТВ-канали во живо, вклучувајќи и Cinestar TV, Cinestar Action & Thriller, Sport Klub 1, 2 i 3, RTL и N1. За целосна листа на достапните ТВ канали кликнете овде
  • ТВ-распоред за 7 дена наназад и 3 дена однапред
  • Емитувана програма за изминатите 7 дена на сите ТВ-канали
  • Снимање содржина во времетраење до 10 часа
  • Видеотека со неограничено гледање на достапните содржини


Со пакетот A1 Xplore TV M -првиот месец од активација на услугата се користи бесплатно и може да биде исклучена во секое време од страна на корисникот.По истекот на бесплатниот месец услугата продолжува со месечна претплата од 199 ден со вклучен ДДВ.

Услугата A1 Xplore TV е достапна за сите A1 Постпејд корисници со A1 SIM-картичка и може да се активира онлајн. За користење на услугата, потребен е интернет-пристап, кој не е вклучен во оваа цена.