16.09.2021

Известување

Ве известуваме дека на 14.09.2021г. поради оштетен оптички кабел дојде до неочекуван прекин на услугите кај дел од корисниците на фиксни услуги во реонот на Кочани. Од таа причина кај дел од корисниците имаше времен прекин на услугите за интернет, телевизија и фиксна линија на DOCSIS технологија.

По интервенирање на професионалните екипи, проблемот беше успешно отстранет и услугите беа вратени во функција.

Се извинуваме и Ви благодариме на разбирањето.

Back