Одржливо работење е императив при водењето на една компанија. Како би биле поуспешни во тоа, А1 Македонија Ви нуди производи и услуги кои Ви го олеснуваат управувањето како и грижата за околината.

Smart паркинг

Зголемениот број возила придонесуваат метеж на јавните паркиралишта и барањето слободно паркинг...

Smart менаџмент на отпад

Како Вашето работење би се ускладило со позитивните законски прописи поврзани со...

Smart контејнери за отпад

Со зголемената урбанизација и промената на животниот стил, се сретнуваме со многу ...

Квалитет на воздух

Smart решение за мерење на квалитетот на воздухот ...

Развој на мобилни апликации

Развој на апликативни решенија по мерка на нарачателот ...