Откријте нов свет

со А1 Combo

Сте се замислиле ли, што сѐ можете да откриете со толку многу телевизиски канали и неограничен интернет?

A1 Combo Ви овозможува одлично дигитално искуство, со стабилен квалитет, најдобри ТВ филмски канали, неограничен интернет.

А1 Combo

Neo 4L

Интерактивна телевизија

А1 Видеотека, бесплатно 24 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
HBO Premium, Cinestar Premiere, HD Max и Balkan 8+ или Digitalb Family
2 ТВ-приклучоци
до 150 канали (до 30 HD)
Неограничен интернет
100/5 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
1.699
ден./месечно
до 6 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.698
ден./месечно
Заштеда
599 ден./месечно
14.376 ден. за 24 месеци
Препорачана тарифа

А1 Combo

Neo 4M

Интерактивна телевизија

А1 Видеотека, бесплатно 3 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
Cinestar Premiere и Balkan 8+ или Digitalb Start
2 ТВ-приклучоци
до 130 канали (до 20 HD)
Неограничен интернет
50/3 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
1.199
ден./месечно
до 4 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.398
ден./месечно
Заштеда
399 ден./месечно
9.576 ден. за 24 месеци

А1 Combo

Neo 4S

Интерактивна телевизија

A1 Видеотека, бесплатно 3 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
Sport
1 ТВ-приклучок
до 90 канали (до 15 HD)
Неограничен интернет
30/1 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
899
ден./месечно
до 2 мобилна линија
 
A1 Xplore TV бесплатно
1.200
ден./месечно
Заштеда
198 ден./месечно
4.752 ден. за 24 месеци
Изберете A1 Combo M со две мобилни линии A1 Neo M и добијте го одличниот Huawei P Smart Z за 4.999 денари.

 

Изберете A1 Combo Lite Neo M со две мобилни линии A1 Neo M и A1 Neo S добијте го одличниот A1 Alpha за 0 денари.
A1
Alpha

Мобилен телефон со добри функционалности и 8-јадрен процесор. Има HD екран од 6.26”, одлична задна камера од 13МР, 3GB RAM и долготрајна батерија од 3100 mAh.

  • 6,26" HD Plus IPS LCD екран
  • 13 MP rear + 8MP front camera
  • Octa-Core CPU
  • 3GB RAM