Со Мојот A1 добиваш повеќе.

Надополни ја твојата Припејд сметка на наједноставен начин со платежна картичка преку апликацијата Мојот A1 и добиј 2GB бесплатен интернет со кој може да сурфаш опуштено цела недела.

Бесплатниот интернет важи седум дена од моментот на добиеното SMS-известување по надополнувањето. Доколку ги искористиш бесплатните 2GB интернет за помалку од седум дена, брзината на интернетот се намалува.

Со секое ново надополнување преку Мојот A1 и www.A1.mk/nadopolni-kredit добиваш нови 2GB интернет. Доколку повторно надополниш кредит во истата седмица, добиваш нови 2GB интернет, a претходно добиените 2GB интернет веќе не важат.

Влези во светот на Мојот A1 и уживај во безбројните поволности што ти ги нуди апликацијата.

Сè што треба да направиш е да ја симнеш апликацијата Мојот A1 од Play Store или App Store:

Оваа можност можат да ја искористат сите A1 Припејд корисници и важи ограничен промотивен период.

За повеќе информации јави се на 077 1234.