Откријте нов свет со А1 Combo Lite!

Изберете A1 Combo Lite и добијте интернет, фиксна линија и дигитална телевизија, што можете да ја носите со себе, каде и да патувате во Македонија.

Сте се замислиле ли, што сѐ можете да откриете со толку многу телевизиски канали и неограничен интернет?

A1 Combo Lite Ви овозможува одлично дигитално искуство, со стабилен квалитет, најдобри ТВ филмски канали, неограничен интернет.

A1 Combo LiteNEO 4L
Tелевизија
 • до 60 канали
 • Вклучени ТВ-пакети:
  Extra Paket Plus, со вклучени канали Cinestar Premiere 1 и 2, Sport Klub 3, 4, 5 и два канали за возрасни
 • 2 ТВ-приклучоци
Неограничен интернет
 • до 40/40 Mbps
Бесплатна фиксна линија
 • Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
1.699 ден./мес.
+

до 6 мобилни линии

A1 Xplore TV M бесплатно
2.897 ден./мес.
ЗАШТЕДА:
400 ден. / месечно
9.600 ден. за 24 месеци
A1 Combo Lite NEO 4S
Tелевизија
 • до 50 канали
 • 1 ТВ-приклучок
Неограничен интернет
 • до 10/1 Mbps
Бесплатна фиксна линија
 • Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
899 ден./мес.
+

до 2 мобилни линии

A1 Xplore TV M бесплатно
1.299 ден./мес.
ЗАШТЕДА:
99 ден. / месечно
2.376 ден. за 24 месеци

 

Изберете A1 Combo Lite Neo M со две мобилни линии A1 Neo M и A1 Neo S добијте го одличниот Huawei P Smart Pro.
Huawei
P Smart Pro

Правете извонредни ремек-дела со задната тројна камера, во комбинација со алгоритмот на AI, кој ефикасно ги подобрува фотографиите, помагајќи да се добие најдобра можна фотографија во секој кадар. Предната камера автоматски се појавува за кратко време кога правите селфи и се повлекува кога ќе завршите.

 • 6.59" TFT LCD (LTPS) display
 • 48+8+2MP rear + 16MP front camera
 • Android 9.0 (Pie)
 • Octa-Core CPU
 • 128GB internal / 6GB RAM

Може да одберете една од предложените комбинации, или да направите своја комбинација со тарифниот модел за мобилна линија, што веќе го имате. Со A1 Combo Lite Neo 4S, можете да искомбинирате до 2 мобилни линии, со A1 Combo Lite Neo 4M до 4 мобилни линии и со A1 Combo Lite Neo 4L до 6 мобилни линии.

Понудата е достапна за сите нови и постојни корисници, со склучување на нов или со обнова на договорот, на 24 месеци, на локации, каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Тарифниот модел, A1 Combo Lite Neo L, e достапен преку технологијата на оптички кабел.

Пакетите, можете да ги нарачате со јавување на бесплатниот телефонски број 0800 78 787 или онлајн.