Cупербрз интернет во вашата компанија

Ви ги претставуваме новите A1 Net пакети со кои добивате неограничен интернет со одлични брзини за Вашата компанија и бесплатно вклучена фиксна линија. Изберете го пакетот што најмногу Ви одговара и уживајте во сурфањето.

A1 Net Business XL

Неограничен интернет
до 300/20 Mbps
Фиксна телефонија
Неограничени разговори кон сите мрежи
200 мин. меѓународни разговори
2.390
ден./месечно

A1 Net Business L

Неограничен интернет
до 100/5 Mbps
Фиксна телефонија
Неограничени разговори кон сите мрежи
100 мин. меѓународни разговори
1.390
ден./месечно
Најдобар избор

A1 Net Business M

Неограничен интернет
до 60/5 Mbps
Фиксна телефонија
Неограничени разговори кон сите мрежи
50 мин. меѓународни разговори
990
ден./месечно

A1 Net Business S

Неограничен интернет
до 30/5 Mbps
Фиксна телефонија
Неограничени разговори кон фиксни мрежи
 
690
ден./месечно

*Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

 

Имате можност да активирате дополнителни пакети за разговори во зависност од потребите на Вашата компанија.

 

Понудата за A1 Net пакетите со наведени интернет брзини е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

A1 Combo тарифи за Вашиот бизнис

Направете А1 Combo Business пакет со неограничен интернет и фиксна линија за Вашата канцеларија, плус вклучете две А1 Business Pro M мобилни линии, секоја со неограничен интернет на најбрзата мобилна мрежа и заштедете.

А1 Combo Ви овозможува флексибилност. Одберете еден од препорачаните А1 Combo пакети или креирајте го сами својот пакет според Вашите бизнис потреби.

 

 

А1 Combo Business S

Неограничен интернет
до 30/5 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон фиксни мрежи
 
640 ден./месечно
2 мобилни линии
A1 Business Pro XS
1.538
ден./месечно
Најдобар избор

А1 Combo Business M

Неограничен интернет
до 60/5 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите мрежи
50 мин. меѓународни разговори
890 ден./месечно
2 мобилни линии
A1 Business Pro M
2.688
ден./месечно

А1 Combo Business L

Неограничен интернет
до 100/5 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите мрежи
100 мин. меѓународни разговори
1.240 ден./месечно
2 мобилни линии
A1 Business Pro L
4.338
ден./месечно

А1 Combo Business XL

Неограничен интернет
до 300/20 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите мрежи
200 мин. меѓународни разговори
1.690 ден./месечно
2 мобилни линии
A1 Business Pro L
4.778
ден./месечно