играј за
iPhone 11

Следи го ритамот!

со #A1Dance Challenge

Следи го ритамот и вклучи се во А1 Dance предизвикот на TikTok

Направи follow на А1 Македонија на TikTok, вклучи се во денс челинџот и играј за iPhone 11!
Објави твое видео на TikTok со хаштаг #A1Dance,
а движењата и музиката ќе ги најдеш на профилот на А1 на TikTok.

Најдобрите три ќе добијат смартфон

Победници на #A1Dance Challenge


1 место – @dancerpetrusevska добива iPhone 11
2 место – @stefannikolik добива Samsung Galaxy A51
3 место – @miacvetkovska добива Huawei P Smart Pro

Apple
iPhone 11
Samsung
Galaxy A51
Huawei
P Smart Pro

Предизвикот трае од 19.02.2020 год. до 04.03.2020 год.

За повеќе информации јави се во Контакт центар на 077 1234.

Правила за учество.