A1 Combo Neo Pro

Пакети за Вашиот бизнис

Направете добар потег и изберете сигурен бизнис-партнер што совршено ќе се вклопи во Вашите бизнис-потреби. Ова лето не пропуштајте ја можноста да изберете A1 Combo Neo Pro M и да добиете Microsoft Apps for Business бесплатно во првите три месеци, плус одличен лаптоп Lenovo за 0 денари.

 

најпопуларна тарифа

А1 Combo

Neo Pro M

Неограничен интернет
до 100/5 Mbps
Фиксна линија
Вклучена
до 4 мобилни линии
1.987
ден./месечно
Заштеда
350 ден./месечно
8.400 ден. за 24 месеци

А1 Combo

Neo Pro S

Неограничен интернет
50/3 Mbps
Фиксна линија
Вклучена
до 2 мобилни линии
 
1.049
ден./месечно
Заштеда
99 ден./месечно
2.376 ден. за 24 месеци

Изберете А1 Combo Neo Pro M со една А1 Neo М и една А1 Neo L мобилна линија и добијте Lenovo лаптоп за 0 денари.

Како бизнис корисник на пакетите A1 Combo Neo Pro добивате попуст од 10% на месечната претплата на избраните тарифи за мобилни линии, кој е вкалкулиран во претплатата на пакетот.

Со A1 Combo Neo Pro имате можност да активирате дополнителни пакети за разговори во зависност од потребите на Вашата компанија. Пакетите може да ги нарачате со бесплатно јавување на 0800 78 787 или онлајн.

Понудата важи за сите нови и за постојни корисници, со избор на A1 Combo Neo Pro пакет со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци.

Понудата за пакетите A1 Combo Neo со наведени интернет-брзини е достапна во Скопје, Битола, Тетово, Гостивар, Куманово, Велес, Кочани, Штип, Радовиш и во Прилеп, на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата

Во реоните со LAN покриеност максималната брзина изнесува 60 Mbps.

За локациите каде што нема кабелска достапност, одберете некоја од понудите на A1 Combo Lite.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.

A1 Combo Lite Neo Pro

Пакети со интернет, фиксна линија и мобилни линии

А1 Combo Lite

Neo Pro L

Неограничен интернет
40/40 Mbps
Фиксна линија
Вклучена
до 6 мобилни линии
2.287
ден./месечно
Заштеда
450 ден./месечно
10.800 ден. за 24 месеци

А1 Combo Lite

Neo Pro M

Неограничен интернет
16/1 Mbps
Фиксна линија
Вклучена
до 4 мобилни линии
1.987
ден./месечно
Заштеда
350 ден./месечно
8.400 ден. за 24 месеци

А1 Combo Lite

Neo Pro S

Неограничен интернет
10/1 Mbps
Фиксна линија
Вклучена
до 2 мобилни линии
 
1.268
ден./месечно
Заштеда
150 ден./месечно
3.600 ден. за 24 месеци

Како бизнис корисник на пакетите A1 Combo Lite Neo Pro добивате попуст од 10% на месечната претплата на избраните тарифи за мобилни линии, кој е вкалкулиран во претплатата на пакетот.

Со A1 Combo Lite Neo Pro имате можност да активирате дополнителни пакети за разговори во зависност од потребите на Вашата компанија.

Понудата за пакетите A1 Combo Lite Neo Pro е достапна за сите нови и за постојни корисници со склучување нов или со обнова на договор на 24 месеци на локации каде што постои техничка можност за користење на услугата.

Еднократниот надоместок за почетно приклучување на услугите изнесува 1.499 денари.

Јавете се на бесплатниот број 0800 78 787 и нарачајте ја Вашата комбинација или направете онлајн нарачка.

 

Најдобрите празници досега

 

A1 Combo без обврзувачки договор

Овие празници со А1 Combo добивате интерактивна телевизија, интернет и мобилна линија за само 1.299 ден./месечно и тоа без обврзувачки договор. Направете ги празниците најдобри за Вас и Вашето семејство!

Дополнително, имате можност да изберете смарт андроид телевизор на 48 месечни рати.

А1 Combo

Neo 4L

Интерактивна телевизија

А1 Видеотека, бесплатно 24 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
HBO Premium, Cinestar Premiere, HD Max и Balkan 8+ или Digitalb Family
2 ТВ-приклучоци
до 150 канали (до 30 HD)
Неограничен интернет
100/5 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
1.699
ден./месечно
до 6 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.398
ден./месечно
Заштеда
599 ден./месечно
14.376 ден. за 24 месеци
Препорачана тарифа

А1 Combo

Neo 4M

Интерактивна телевизија

А1 Видеотека, бесплатно 3 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
Cinestar Premiere и Balkan 8+ или Digitalb Start
2 ТВ-приклучоци
до 130 канали (до 20 HD)
Неограничен интернет
50/3 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
1.199
ден./месечно
до 4 мобилни линии
A1 Xplore TV бесплатно
2.098
ден./месечно
Заштеда
399 ден./месечно
9.576 ден. за 24 месеци

А1 Combo

Neo 4S

Интерактивна телевизија

A1 Видеотека, бесплатно 3 месеци
Вклучени ТВ-пакети:
Sport
1 ТВ-приклучок
до 90 канали (до 15 HD)
Неограничен интернет
30/1 Mbps
Бесплатна фиксна линија
Неограничени разговори кон сите фиксни мрежи
899
ден./месечно
до 2 мобилни линиии
 
A1 Xplore TV бесплатно
1.299
ден./месечно
Заштеда
249 ден./месечно
5.976 ден. за 24 месеци

Телевизорот е достапен за плаќање на 48 рати, со склучување на посебен договор. Корисникот може да избере и други мобилни и тарифни модели на фиксна локација согласно неговите потреби. Количините се ограничени.

Со A1 Combo Neo 4S, можете да искомбинирате до 2 мобилни линии, со A1 Combo Neo 4M до 4 мобилни линии и со A1 Combo Neo 4L до 6 мобилни линии.

Во реоните со LAN покриеност, максималната брзина изнесува 60 Mbps.

За локациите каде што нема кабелска достапност, одберете некоја од понудите на A1 Combo Lite.