10GB за повеќе забава

за сите нови А1 Припејд корисници

 

Сè што ти треба за супер забава се многу гигабајти и желба за нови и возбудливи доживувања! 
Избери А1 Припејд SIM-картичка од 299 денари и добиј една SIM-картичка, или пак, избери А1 Duo од 399 денари и добиj две SIM-картички за повеќе сурфање, повеќе музика и повеќе дружење со 10GB интернет! 

Вклучените 10GB интернет можат да се искористат во првите 2 недели од активирањето на SIM-картичката.

Како нов A1 Припејд корисник, дополнително добиваш и:
•    неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата
•    50 денари кредит што можеш да го користиш за што сакаш и 
•    пакет А1 Пријатели, со кој 30 дена зборуваш бесплатно и неограничено со сите А1 Припејд корисници.

По истекот на промотивниот период, наведените пакети автоматски ќе се обноват, и тоа месечниот пакет со 10GB интернет за 499 ден., неделниот пакет со неограничени разговори во А1 за 79 ден. и месечниот пакет A1 Пријатели за 59 ден.

Постојните А1 Припејд корисници месечниот пакет со 10GB интернет можат да го активираат преку испраќање порака на 1410 со текст – START MESECEN 10GB за само 499 ден.
•    Корисникот ќе добие потврда преку SMS-порака кога пакетот со 10GB интернет ќе биде достапен за користење
•    Оваа промоција важи ограничен временски период

За повеќе информации контактирајте нè преку контакт центарот на 077 1234